عکس/ سالم الدوساری ستاره تیم الهلال به عنوان بهترین بازیکن هفته لیگ الیت آسیا انتخاب شد توقف ناامید کننده الهلال به کام الاتحاد خواص شگفت‌انگیز شیرین‌بیان که تا به حال نمی‌دانستید تاثیر تغذیه بر ابتلا به سرطان سینه؛ چه بخوریم و چه نخوریم؟ آیا رژیم‌های آب‌میوه‌گیری می‌تواند به سلامت روده شما آسیب برساند؟ پرسپولیس ۱ - گل‌گهر ۰ / شکست تارتار با گل سردار و اولین برد کارتال جدول لیگ برتر در پایان هفته نوزدهم باشگاه فولاد با استعفای گل‌محمدی مخالفت کرد اعزام تیم‌های واکنش سریع هلال احمر از سه استان به گیلان اعلام اسامی نامزد‌های انتخابات فدراسیون فوتبال/ رقابت ۱+۲ نفر ترکیب پرسپولیس برای دیدار امروز مقابل گل گهر پخش زنده دیدار پرسپولیس و رقابت‌های جام‌حذفی انگلیس، لیگ ایتالیا و اسپانیا اینفوگرافیک/ کدام کشور‌ها مخالفت خود را با طرح ترامپ برای غزه اعلام کرده‌اند؟ عکس / نقشه تعطیلی مدارس و ادارات کشور در روز شنبه ۲۰ بهمن‌ماه ۱۴۰۳ واژگونی اتوبوس تیم واترپلوی دختران؛ ۲ نفر جان باختند 
آزادسازی سهام عدالت؛

به هر فروشنده سهام عدالت چقدر پول رسید؟

با توجه به فروش سهام عدالت وسط هده زیادی از سهامداران این سوال مطرح می شود که به هر فروشنده سهام عدالت چقدر پول رسید؟ در زیر جرئیات بیشتر را برایتان آورده ایم.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۰ - ۲۹ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 19
کد خبر: ۵۱۱۵۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ با آزادسازی سهام عدالت عده زیادی اقدام به فروش سهام عدالت خود کردند و با مراجعه به بانک ها و کارگزاری خواهان فروش سهام عدالت خود و دریافت پول سهام عدالت شدند. البته با افزایش قیمت سهام عدالت به طرز چشمگیری عده ای در میانه راه از فروش سهام عدالت صرف نظر کردند. اینکه به هر فروشنده سهام عدالت چقدر پول رسید را در گزارش زیر بررسی می کنیم. با رهبرد معاصر همراه باشید:

 

یکی از مسئولان بانکی گفته که سهام ۲۵ هزار نفر به فروش رفته و پول آن واریز شده، برای پنج هزار نفر باقی مانده به علت نقص اطلاعات پرداختی انجام نشده است.

 

بسیاری از مشتریان بانک انصار که از سهامداران سهام عدالت هستند و درخواست فروش سهام خود را به این بانک داده‌اند از تاخیر بیش از یک ماهه این کارگزاری در واریز پول سهام خبر می‌دهند و گله‌مند هستند.

 

در زیر گلایه برخی از فروشندگان سهام عدالت را بخوانید:

 

«چرا بانک انصار و کارگزاریش بعد ۴۶ روز هنوز یک ریال هم واریز نکردن. به خدا.من رفتم بانک شماره شبا و شماره تلفنم هیچ مشکلی ندارن»

 

«ما که بانک انصار فروختیم هیچ خبری نیست ۱۳دهم خرداد بوده پس کی پول میفرستید»

 

«چرابانک انصار پول فروش سهام عدالت روپرداخت نمیکنه الان۵۵روزه که سهاموفروختم هنوز یک ریال هم واریز نکردن چند بار رفتم بانک توضیحی نمیدن گرفتار شدیم»

 

«بنده تقریبا یه ماه بیشتره سهاممو فروختم تو بانک انصار فروختم ولی پول برام نریختن،به بانک هم مراجعه میکنم میگن هنوز سهام فروش نرفته»

 

«من سی یکم خردادماه فروختم تاحالا هیچی به حسابم نریختن بانک انصار ۲۸روز چرا واریز نمیکنی»

 

«من سهامم رو ۴۰ روز پیش فروختم بانک انصار هنوز یک ریال هم واریز نکردن چکارکنم»

 

مسئول پذیرش مشتریان کارگزاری بانک انصار در این خصوص به تجارت‌نیوز گفت: از ۳۰ هزار نفری که درخواست فروش سهام خود را در بانک انصار ثبت کرده‌اند، سهام ۲۵ هزار نفر به فروش رفته و پول آن واریز شده، برای پنج هزار نفر باقی مانده به علت نقص اطلاعات پرداختی انجام نشده است؛ البته ممکن است سهام برخی از سهامداران هنوز به فروش نرفته باشد.

 

وی عنوان کرد: قرار است شرکت سپرده‌گذاری تا پایان هفته جاری لیستی از اطلاعات پنج هزار نفر باقی مانده را به بدهد که ببینیم مشکل کجاست.

 

به گفته وی، برای دارندگان سهام ۵۳۰ هزار تومانی مبلغ سه میلیون و ۲۰۰ هزار تومان و برای سهام یک میلیون تومانی نیز شش میلیون تومان در ازای فروش ۳۰ درصد از سهام واریز شده است.

ارسال نظر
آخرین اخبار